Bodemsanering

Grondbank DE GEER Oss wordt steeds vaker ingeschakeld als bemiddelaar bij de voorbereiding en begeleiding van bodemsaneringswerken. Grondbank DE GEER Oss werkt pratisch en klantgericht wordt vooraf de optimale saneringsvariant bedacht en omschreven. Een belangrijke oorzaak hiervan is de visie die we als bedrijf op bodemsaneringen hebben. Iedere vorm van verspilling wordt tegen gegaan en tijdens de uitvoering van het werk blijven we de doelstelling van de sanering bewaken, maar wordt er ook constant gezocht naar mogelijkheden om de sanering effienter uit te voeren.

Grondbank DE GEER Oss heeft ruime ervaring op het gebied van het onderzoek, de uitvoering en begeleiding om saneringsprojecten compleet aan te pakken. Voor u als opdrachtgevers is het prettig om alle aspecten zoals sloop-, asbest- bodemsanering en bouwrijp maken van de locatie door één bedrijf te laten uitvoeren. Hierdoor wordt het gehele project praktisch en snel uitgevoerd.

Vragen, opmerkingen, of wilt u informatie die u niet op onze website kunt vinden?
Neem dan contact met ons op, of loop bij ons binnen.
Wij staan u graag te woord.

OPENINGSTIJDEN

maandag:    7.00-18.00
dinsdag:      7.00-18.00
woensdag:  7.00-18.00
donderdag: 7.00-18.00
vrijdag:        7.00-18.00
zaterdag:    9.00-16.00
zondag:     op afspraak

BEDRIJFSGEGEVENS

Grondbank DE GEER Oss
Randmeer 18 | 5347 JW ,Oss
0412-401605 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
------------------------------------
K.v.K. nr. 70222541  

De op deze website gepubliceerde gegevens en/of foto’s mogen niet worden gebruikt, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Grondbank Theo vd Camp de GEER Oss. Ook het gebruik van in op zoekmachines gerichte teksten van Grondbank Theo vd CAMP de GEER Oss is niet toegestaan. Alle rechten zijn voorbehouden aan Grondbank Theo vd CAMP de GEER Oss.