Partijkeuring

Het bemonsteren van een partij grond of bouwstoffen is een vak apart. Zorgvuldige monsterneming is van belang voor de betrouwbaarheid van het onderzoek. De monsterneming voor partijkeuringen is aan een groot aantal eisen gebonden. Deze eisen zijn beschreven in het accreditatieprogramma AP04. Monstername mag alleen worden uitgevoerd door gecertificeerde bureaus. Analyses mogen alleen worden verricht door geaccrediteerde laboratoria. Grondbank de Geer Oss beschikt over hoogstaande deskundigheid inzake het Besluit Bodemkwaliteit. 

Grondbank de Geer Oss heeft voor de monsterneming van grond en niet-vormgegeven bouwstoffen, zoals onder andere puingranulaat, menggranulaten,nauwe contacten met intermediairs. Vooraf inventariseert Grondbank de Geer Oss factoren als tijd, budget, eisen van bevoegd gezag en acceptant. Op basis van deze gegevens bepalen wij in overleg met de klant welke onderzoeksopzet het meest geschikt is, rekening houdend met de meest gunstige combinatie tussen de onderzoeksmethode en de afzetkosten.

Voor grootschalige projecten biedt Grondbank DE GEER Oss oplossingen in de vorm van een bodemkwaliteitskaart voor het betreffende plangebied en - hieruit voortvloeiend - mogelijke vrijstelling van het Besluit Bodemkwaliteit. Tevens bieden wij maatwerk voor grote partijen grond op basis van de beschikbare beoordelingsrichtlijnen.

Vragen, opmerkingen, of wilt u informatie die u niet op onze website kunt vinden?
Neem dan contact met ons op, of loop bij ons binnen.
Wij staan u graag te woord.

OPENINGSTIJDEN

maandag:    7.00-18.00
dinsdag:      7.00-18.00
woensdag:  7.00-18.00
donderdag: 7.00-18.00
vrijdag:        7.00-18.00
zaterdag:    9.00-16.00
zondag:     op afspraak

BEDRIJFSGEGEVENS

Grondbank DE GEER Oss
Randmeer 18 | 5347 JW ,Oss
0412-401605 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
------------------------------------
K.v.K. nr. 70222541  

De op deze website gepubliceerde gegevens en/of foto’s mogen niet worden gebruikt, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Grondbank Theo vd Camp de GEER Oss. Ook het gebruik van in op zoekmachines gerichte teksten van Grondbank Theo vd CAMP de GEER Oss is niet toegestaan. Alle rechten zijn voorbehouden aan Grondbank Theo vd CAMP de GEER Oss.