Recycling

Grondbank DE GEER Oss verzorgt het transport van de bij de sloop- en grondwerkzaamheden vrijkomende materialen naar de verschillende sorteer- en (her)bewerkingsinrichtingen of naar eigen locatie op Industrieterrein de Geer in Oss. Duurzaam ondernemen vindt Grondbank de Geer Oss belangrijk. Recycling begint al vooraan in het sloopproces doordat materialen vrijkomen tijdens de sloop al direct gesorteerd worden. Door gebruik van van de nieuwste technieken is Grondbank DE GEER Oss in staat om meer dan 95% van haar afval geschikt te maken voor hergebruik. Puin wordt op eigen locatie gebroken om daar weer een gecertificeerde bouwstof zoals meng- of betongranulaat van te maken. 

Hout wordt apart ingenomen en wordt bijvoorbeeld fijn gemalen en geschikt gemaakt voor de spaanplaatindustrie. Kunststof wordt ook sepraat ingenomen en voor de kunststofindustrie tot granulaat gemalen voor nieuwe kunststofproducten. De enige uitzondering is asbest. Asbest is niet recyclebaar en wordt gedeponeerd op de daarvoor bestemde stortlocaties met de daarbij behorende vergunning. Wij streven ernaar om materialen zo veel mogelijk op locatie te recyclen of geschikt te maken om direct naar een eindverwerker te vervoeren.

Vragen, opmerkingen, of wilt u informatie die u niet op onze website kunt vinden?
Neem dan contact met ons op, of loop bij ons binnen.
Wij staan u graag te woord.

OPENINGSTIJDEN

maandag:    7.00-18.00
dinsdag:      7.00-18.00
woensdag:  7.00-18.00
donderdag: 7.00-18.00
vrijdag:        7.00-18.00
zaterdag:    9.00-16.00
zondag:     op afspraak

BEDRIJFSGEGEVENS

Grondbank DE GEER Oss
Randmeer 18 | 5347 JW ,Oss
0412-401605 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
------------------------------------
K.v.K. nr. 70222541  

De op deze website gepubliceerde gegevens en/of foto’s mogen niet worden gebruikt, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Grondbank Theo vd Camp de GEER Oss. Ook het gebruik van in op zoekmachines gerichte teksten van Grondbank Theo vd CAMP de GEER Oss is niet toegestaan. Alle rechten zijn voorbehouden aan Grondbank Theo vd CAMP de GEER Oss.