Grondstoffen leveren

Bij Grondbank DE GEER Oss kunt u terecht voor diverse soorten grondstoffen. Grondbank DE GEER Oss is een erkend verwerker en levert de beste materialen tegen een goede prijs. Alle materialen voldoen aan de productnormen en worden geleverd onder certificaat. Daarnaast beschikken wij over een ruime voorraad bestratingsmaterialen zoals opsluitbanden, betontegels, betonstraatstenen en zand. 

DIVERSE SOORTEN GROND
Grondbank DE GEER Oss levert het ruime aanbod aan bedrijven en particulieren. Afhankelijk van de toepassing kunnen wij u voorzien in de juiste grondsoort met de vereiste kwaliteitsverklaring. Kleine hoeveelheden kunnen los gestort worden of in een Bigbag worden geleverd. Ook kunnen er grotere hoeveelheden in een container geleverd worden.  Grond is te verdelen in verschillende soorten klasse:
grond Schoon/AW2000 (AP04), grond klasse Wonen (AP04), grond klasse industrie (AP04)

MENG- EN BETONGRANULAAT
Grondbank DE GEER Oss levert uiteenlopende bouwgranulaten. Menggranulaat en betongranulaat zijn de meeste bekende soorten en worden door Grondbank DE GEER Oss geleverd onder BRL 2506 certificaat. Menggranulaat( gebroken puin )of beton granulaat wordt veelal gebruikt voor verharding van ondergronden, zoals bijvoorbeeld opritten, terrassen of als ondergrond voor een weg. Bij Grondbank de Geer Oss komt het beton of puin grof aan en met een puinbreker wordt dit verwerkt tot menggranulaat. Ook zo recyclen we de oude (bouw)materialen weer naar bruikbaar materiaal. Meng-of betongranulaat kan geleverd worden in diverse fracties 0/10 0/20 0/31.5 10/31.5 of 20/31.5

Vragen, opmerkingen, of wilt u informatie die u niet op onze website kunt vinden?
Neem dan contact met ons op, of loop bij ons binnen.
Wij staan u graag te woord.

OPENINGSTIJDEN

maandag:    7.00-18.00
dinsdag:      7.00-18.00
woensdag:  7.00-18.00
donderdag: 7.00-18.00
vrijdag:        7.00-18.00
zaterdag:    9.00-16.00
zondag:     op afspraak

BEDRIJFSGEGEVENS

Grondbank DE GEER Oss
Randmeer 18 | 5347 JW ,Oss
0412-401605 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
------------------------------------
K.v.K. nr. 70222541  

De op deze website gepubliceerde gegevens en/of foto’s mogen niet worden gebruikt, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Grondbank Theo vd Camp de GEER Oss. Ook het gebruik van in op zoekmachines gerichte teksten van Grondbank Theo vd CAMP de GEER Oss is niet toegestaan. Alle rechten zijn voorbehouden aan Grondbank Theo vd CAMP de GEER Oss.